Εργοστασιο Γρεβενα : Πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας 21 μαρτίου στην περιοχή της ιτέας γρεβενών, σε εργοστάσιο κατασκευής δυναμίτιδας.

Νεκροί θεωρούνται από τις αρχές οι τρεις εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ελτεκ με εκρηκτικές ύλες, στην ιτέα γρεβενών. Η εταιρεία ελτεκ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια . Η ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο εκρηκτικών υλών στην περιοχή ιτέας γρεβενών που ανήκει στην εταιρία ελτεκ σημειώθηκε στις 8.15. Οι άνδρες δούλευαν στη νυχτερινή βάρδια. Εντοπίστηκαν νεκροί οι τρεις αγνοούμενοι λίγες ώρες μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην περιοχή της ιτέας γρεβενών.

Ποιοι είναι οι τρεις εργαζόμενοι που σκοτώθηκαν από την έκρηξη στο εργοστάσιο. Tc3w Dzm3bubbm
Tc3w Dzm3bubbm from ant1media.azureedge.net
Ηεταιρεία ελτεκ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια της . Πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας 21 μαρτίου στην περιοχή της ιτέας γρεβενών, σε εργοστάσιο κατασκευής δυναμίτιδας. Εντοπίστηκαν νεκροί οι τρεις αγνοούμενοι λίγες ώρες μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην περιοχή της ιτέας γρεβενών. Νεκροί θεωρούνται από τις αρχές οι τρεις εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ελτεκ με εκρηκτικές ύλες, στην ιτέα γρεβενών. Οι άνδρες δούλευαν στη νυχτερινή βάρδια. Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ. «είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιό μας στα γρεβενά, . Η ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο εκρηκτικών υλών στην περιοχή ιτέας γρεβενών που ανήκει στην εταιρία ελτεκ σημειώθηκε στις 8.15.

Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ.

«είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιό μας στα γρεβενά, . Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ. Τον θάνατο τριών εργαζομένων από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 8.15 το πρωί στο εργοστάσιο παρασκευής εκρηκτικών υλών στην ιτέα γρεβενών . Πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας 21 μαρτίου στην περιοχή της ιτέας γρεβενών, σε εργοστάσιο κατασκευής δυναμίτιδας. Η ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο εκρηκτικών υλών στην περιοχή ιτέας γρεβενών που ανήκει στην εταιρία ελτεκ σημειώθηκε στις 8.15. Ποιοι είναι οι τρεις εργαζόμενοι που σκοτώθηκαν από την έκρηξη στο εργοστάσιο. Πρόκειται για τον 46χρονο χαράλαμπο κικίδη από τον πολύμυλο κοζάνης, τον 33χρονο ζήση αποστολίδη από τα γρεβενά και τον 36χρονο κώστα . Οι άνδρες δούλευαν στη νυχτερινή βάρδια. Νεκροί θεωρούνται από τις αρχές οι τρεις εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ελτεκ με εκρηκτικές ύλες, στην ιτέα γρεβενών. Ηεταιρεία ελτεκ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια της . Εντοπίστηκαν νεκροί οι τρεις αγνοούμενοι λίγες ώρες μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην περιοχή της ιτέας γρεβενών. Η εταιρεία ελτεκ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια .

Ποιοι είναι οι τρεις εργαζόμενοι που σκοτώθηκαν από την έκρηξη στο εργοστάσιο. Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ. Τον θάνατο τριών εργαζομένων από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 8.15 το πρωί στο εργοστάσιο παρασκευής εκρηκτικών υλών στην ιτέα γρεβενών . «είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιό μας στα γρεβενά, . Η ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο εκρηκτικών υλών στην περιοχή ιτέας γρεβενών που ανήκει στην εταιρία ελτεκ σημειώθηκε στις 8.15.

Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ. Pc1 5s62b6wcmm
Pc1 5s62b6wcmm from www.news247.gr
Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ. Τον θάνατο τριών εργαζομένων από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 8.15 το πρωί στο εργοστάσιο παρασκευής εκρηκτικών υλών στην ιτέα γρεβενών . Η ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο εκρηκτικών υλών στην περιοχή ιτέας γρεβενών που ανήκει στην εταιρία ελτεκ σημειώθηκε στις 8.15. Η εταιρεία ελτεκ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια . «είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιό μας στα γρεβενά, . Ποιοι είναι οι τρεις εργαζόμενοι που σκοτώθηκαν από την έκρηξη στο εργοστάσιο. Πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας 21 μαρτίου στην περιοχή της ιτέας γρεβενών, σε εργοστάσιο κατασκευής δυναμίτιδας. Νεκροί θεωρούνται από τις αρχές οι τρεις εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ελτεκ με εκρηκτικές ύλες, στην ιτέα γρεβενών.

Ποιοι είναι οι τρεις εργαζόμενοι που σκοτώθηκαν από την έκρηξη στο εργοστάσιο.

«είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιό μας στα γρεβενά, . Οι άνδρες δούλευαν στη νυχτερινή βάρδια. Η εταιρεία ελτεκ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια . Πρόκειται για τον 46χρονο χαράλαμπο κικίδη από τον πολύμυλο κοζάνης, τον 33χρονο ζήση αποστολίδη από τα γρεβενά και τον 36χρονο κώστα . Η ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο εκρηκτικών υλών στην περιοχή ιτέας γρεβενών που ανήκει στην εταιρία ελτεκ σημειώθηκε στις 8.15. Εντοπίστηκαν νεκροί οι τρεις αγνοούμενοι λίγες ώρες μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην περιοχή της ιτέας γρεβενών. Ποιοι είναι οι τρεις εργαζόμενοι που σκοτώθηκαν από την έκρηξη στο εργοστάσιο. Τον θάνατο τριών εργαζομένων από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 8.15 το πρωί στο εργοστάσιο παρασκευής εκρηκτικών υλών στην ιτέα γρεβενών . Νεκροί θεωρούνται από τις αρχές οι τρεις εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ελτεκ με εκρηκτικές ύλες, στην ιτέα γρεβενών. Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ. Πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας 21 μαρτίου στην περιοχή της ιτέας γρεβενών, σε εργοστάσιο κατασκευής δυναμίτιδας. Ηεταιρεία ελτεκ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια της .

Πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας 21 μαρτίου στην περιοχή της ιτέας γρεβενών, σε εργοστάσιο κατασκευής δυναμίτιδας. Εντοπίστηκαν νεκροί οι τρεις αγνοούμενοι λίγες ώρες μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην περιοχή της ιτέας γρεβενών. Ηεταιρεία ελτεκ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια της . Η ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο εκρηκτικών υλών στην περιοχή ιτέας γρεβενών που ανήκει στην εταιρία ελτεκ σημειώθηκε στις 8.15. Πρόκειται για τον 46χρονο χαράλαμπο κικίδη από τον πολύμυλο κοζάνης, τον 33χρονο ζήση αποστολίδη από τα γρεβενά και τον 36χρονο κώστα .

Ποιοι είναι οι τρεις εργαζόμενοι που σκοτώθηκαν από την έκρηξη στο εργοστάσιο. Vlcavpfizzu Gm
Vlcavpfizzu Gm from www.ertnews.gr
Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ. Εντοπίστηκαν νεκροί οι τρεις αγνοούμενοι λίγες ώρες μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην περιοχή της ιτέας γρεβενών. Νεκροί θεωρούνται από τις αρχές οι τρεις εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ελτεκ με εκρηκτικές ύλες, στην ιτέα γρεβενών. Ποιοι είναι οι τρεις εργαζόμενοι που σκοτώθηκαν από την έκρηξη στο εργοστάσιο. Πρόκειται για τον 46χρονο χαράλαμπο κικίδη από τον πολύμυλο κοζάνης, τον 33χρονο ζήση αποστολίδη από τα γρεβενά και τον 36χρονο κώστα . Πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας 21 μαρτίου στην περιοχή της ιτέας γρεβενών, σε εργοστάσιο κατασκευής δυναμίτιδας. «είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιό μας στα γρεβενά, . Ηεταιρεία ελτεκ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια της .

Ηεταιρεία ελτεκ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια της .

Ποιοι είναι οι τρεις εργαζόμενοι που σκοτώθηκαν από την έκρηξη στο εργοστάσιο. Ηεταιρεία ελτεκ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια της . Πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας 21 μαρτίου στην περιοχή της ιτέας γρεβενών, σε εργοστάσιο κατασκευής δυναμίτιδας. Πρόκειται για τον 46χρονο χαράλαμπο κικίδη από τον πολύμυλο κοζάνης, τον 33χρονο ζήση αποστολίδη από τα γρεβενά και τον 36χρονο κώστα . Τρεις άνδρες, 46, 36 και 33 ετών, είναι τα θύματα του δυστυχήματος στα γρεβενά, μετά από την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο της ελτεκ. Η εταιρεία ελτεκ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια . «είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιό μας στα γρεβενά, . Η ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο εκρηκτικών υλών στην περιοχή ιτέας γρεβενών που ανήκει στην εταιρία ελτεκ σημειώθηκε στις 8.15. Νεκροί θεωρούνται από τις αρχές οι τρεις εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ελτεκ με εκρηκτικές ύλες, στην ιτέα γρεβενών. Εντοπίστηκαν νεκροί οι τρεις αγνοούμενοι λίγες ώρες μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο στην περιοχή της ιτέας γρεβενών. Οι άνδρες δούλευαν στη νυχτερινή βάρδια. Τον θάνατο τριών εργαζομένων από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 8.15 το πρωί στο εργοστάσιο παρασκευής εκρηκτικών υλών στην ιτέα γρεβενών .

Εργοστασιο Γρεβενα : Πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας 21 μαρτίου στην περιοχή της ιτέας γρεβενών, σε εργοστάσιο κατασκευής δυναμίτιδας.. Πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας 21 μαρτίου στην περιοχή της ιτέας γρεβενών, σε εργοστάσιο κατασκευής δυναμίτιδας. Τον θάνατο τριών εργαζομένων από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 8.15 το πρωί στο εργοστάσιο παρασκευής εκρηκτικών υλών στην ιτέα γρεβενών . «είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιό μας στα γρεβενά, . Ηεταιρεία ελτεκ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια της . Η εταιρεία ελτεκ με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει τον θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο στα γρεβενά, κατά τη διάρκεια .

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama